Home Ambasada.it Forum        Seborganelmondo    

Risparmia acquistando online! Clicca Qui!
TorinoChisinau MilanoChisinau VeronaChisinau VeneziaChisinau BolognaChisinau RomaChisinau CagliariChisinau

In chiesa….. e Cavaliere di Malta con l’allenatore di calcio…

P1010290.JPG P1010307.JPG

1 commento »

 1. admin (XCXC) ha detto...

  25 settembre 2014 @ 21:37:09

  Stela Stîngaci este Ambasador agreat al Republicii Moldova pe lângă Ordinul Suveran Militar de Malta

  Roma, 16 septembrie 2014 – Azi, Stela Stîngaci a prezentat copiile scrisorilor de acreditare în calitate de Ambasador agreat al Republicii Moldova pe lângă Ordinul Suveran Militar de Malta.

  În cadrul întrevederii avute cu Ambasadorul Alberto Leoncini Bartoli, Consilierul Diplomatic al Alteței Sale Fra’ Matthew Festing, Principe și Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta, S.Stîngaci a exprimat gratitudine pentru asistența oferită și promovarea pe parcursul anilor a mai multor inițiative de caritate, inclusiv cofinanțarea unui Centru social şi a 12 cantine pentru persoanele cele mai defavorizate. Totodată, Ambasadorul S.Stîngaci a menționat interesul autorităților moldovenești pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor cu Ordinul de Malta și realizarea unor noi proiecte sociale.

  La rândul său, Ambasadorul Leoncini Bartoli a salutat decizia autorităților moldovenești de a o acredita pe S.Stîngaci pe lîngă Ordinul de Malta, confirmând disponibilitatea de a dezvolta o colaborare cât mai strânsă cu Republica Moldova, în special, în domeniile social și umanitar.

  Republica Moldova și Ordinul Suveran Militar de Malta au stabilit relații diplomatice la 5 mai 2000. Stela Stîngaci va fi primul Ambasador al Republicii Moldova acreditat pe lîngă Ordinul Suveran Militar de Malta.

RSS feed for comments on this post

Scrivi un Commento...Ambasada.it     Privacy e Cookie Policy / Termini e Regole


                                                                                      Effettua i tuoi pagamenti con PayPal. un sistema rapido, gratuito e sicuro.  


  info@ambasada.it    info@pec.ambasada.it    Telegram: @Ambasada    iMessage: info@ambasada.it   fax +39 02 45503457 tel +39 02 45071457


ATTENZIONE!: per i recapiti dell'Ambasciata della Moldavia a Roma click qui , per il Consolato di Milano click qui , per il Consolato di Padova click quipgs viewed on ambasada.it + moldova-mms.com from Sep 18, 2006 =